Logo

Roastbeef med marinerede svampe og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg Roastbeff
250 g knoldselleri
250 g østerhatte eller champignon
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
½ dl citronsaft
1 spsk olivenolie
10 peberkorn
1 dl hakket persille

Roastbeefen krydres med salt og peber.
Sættes i ovnen ved 225ºC i ca. 15 min.
Temperturen sættes nu ned til 160ºC og roastbeefen steges videre i ca. 25 – 30 min.
(stegetermometeret skal vise 50-55ºC).
Svampe renses og skæres i kvarte.
Selleri skrælles og skæres i stave.
½ l vand, hvidløg, laurbær, citronsaft, olie salt og peberkorn bringes i kog og koges i ca. 5 min.
Svampene kommes i og koges i 2 min. hvorefter de tages op.
Herefter koges selleristavene i 2-3 min og tages op.
Væsken koges ind til ca. det halve og hældes derefter over selleri og svampe.
Lad væske og grønsagerne afkøle og drys med hakket persille.
Bag kartofler i ovnen ved 225ºC i ca. 20 min til de er gyldne og sprøde.
Imens hviler roastbeefen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her