Logo

Amagersild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 sild gøres i stand og benene fjernes.
Fileterne rulles sammen fra halen.
Drysses med salt og står i 10 min.
Kærnehuset skæres ud af 2 store røde æbler, der ikke skrælles, men
skæres i skiver.
Æbleringene lægges i bunden af et smurt gratinfad.
Derover lægges løgskiver af 2 løg.
Så lægges et lag sild, og derefter igen et lag æble, løg og sild.
Påhældes ca. 2 dl kryddereddike, 1 bdt timian lægges i midten.
Tæt låg lægges på og fadet sættes i ovnen ved ca. 175ºC i 30 min. Inden serveringen fjernes timianen.
Ristet rugbrød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her