Logo

Andebryst braiseret med timian og abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 optøet andebryst
8 tørrede abrikoser
2 dl vildt- eller hønsebouillon
500 g kartofler
frisk timian
salt og peber

Sæt kartoflerne over.

Brun andebrystet godt på begge sider, start med skindsiden, i en lille gryde.

Drys salt og peber over og tilsæt abrikoser og bouillon.

Lad andebrystet braisere under låg i ca. 15 minutter indtil det er færdigstegt.

Skær andebrystet i skiver og server med abrikoser, sky og kartofler. Drys timian over.

Et godt stykke smørrebrød: server tynde skiver braiseret andebryst, abrikoser og lidt peberrodscreme på en skive godt rugbrød.

Drys salt over og nyd!


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her