Logo

Andebryst stegt med friske dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 stk optøet andebryst
3 dl hønsebouillon
1 hel stang kanel
10 stk friske dadler
2 fintsnittede skalotteløg
1 dl rødvin
Maizena saucejævner
1 bredbladet persille
Salt og peber

Læg andebrystet på en rist og steg det i en varm ovn, 200ºC i 14 min.

Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Pil stenen ud af dadlerne og kom dem i en gryde med kanel, skalotteløg og rødvin.

Lad det simre 2 minutter. Sigt rødvinen og kog den igen med bouillon. Jævn saucen og smag den til med salt og peber.

Kom dadlerne tilbage i saucen og tilsæt fintsnittet persille.

Server til tynde skiver af det gode andebryst.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her