Logo

Blomkålsfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålsfad

 

Fine, hvide, faste blomkålshoveder er en delikatesse - og ganske billige.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

1 blomkålshoved

salt

2-3 æg

75 g smør

3 spsk rasp

½ bdt persille

8 skiver kogt skinke

4 tomater

*

 

1. Skær bladene af blomkålen og skær et dybt snit i rodstokken.

Skyl kålen grundigt og læg den i kogende vand med lidt salt.

Kog blomkålen, til den er mør, ca. 15 min. Læg den på et varmt fad.

 

2. Kog æggene hårde og hak det ene groft.

Del resten af æggene i både.

 

3. Brun smørret på en pande, tilsæt raspen og lad den gyldne.

Hæld den over blomkålen.

 

4. Læg skinkeruller, kvarte tomater og æggebåde omkring kålen.

Drys med hakket æg og persille.

 

5. Server groft brød og smør til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her