Logo

Bourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout”

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bourbonmarineret ørred med grønt – ”Drunken Trout” 

 

# Ingredienser

4 små ørreder
1 dl Bourbon whiskey
½ dl sojasauce
½ dl brun farin
1 spsk Worchestershiresauce
1 dl BBQ Sauce fx Baby Rays Honey Chipotle

1 lime, fintrevet skal og saft fra
salt og kværnet sort peber

Grønt:
1 romainesalat plukket i grove stykker
½ dansk spidskål skåret i grove stykker

Dressing:
3 spsk rapsolie
3 spsk vindruekerneolie
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk æbleeddike
salt og peber
250 g cherrytomater i halve

 

* Tilberedning

Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.

Gnid fisken ind i marinaden og lad den trække i marinaden i et par timer på køl.

Tør overskydende marinade af fisken og pensl med olie.

Grill fisken på grillen i ca 4-5 minutter på hver side.

 

Pisk alle ingredienserne til dressingen til en cremet konsistens.

Vend forsigtigt dressingen med salaten og servér med ørred og halve tomater.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her