Logo

Champignon gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rensede champignoner
1 grofthakket løg
50 g smør
60 g hvedemel
1 ½ dl mælk
1 dl fløde
2 æg
2 tsk paprika
salt og peber
Gratinering:
3 spsk rasp
3 spsk smør

Svits de skivede svampe i fed tstoffet i en gryde sammen med det hakkede løg.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde lidt ad gangen, under konstant omrøring.
Tag gryden fra varmen og rør æggeblommer i.
Krydr med paprika, salt og peber. Pisk æggehviderne stive og fold dem i.
Kom gratindejen i et smurt, ovnfast fad, drys med rasp og kom smørklatter på.
Sæt fadet i ovnen ved 175° i ca. 45 min.
Serveres med smeltet smør og en salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her