Logo

Churrasco spyd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Churrasco spyd

 

# Ingredienser

4 spid:
400 g kalkunbryst skåret i tern
40 g løg
40 g peberfrugt
hvidløgssalt
røget paprika

 

* Tilberedning

Skær dit kalkunbryst i store tern og vend det sammen med hvidløgssalt og røget paprika i en tør rub, gerne 4-5 timer.
Kom kalkunstykkerne på spid. Grillspiddene grilles til kødet er gennemstegt.
Grill stykker af peberfrugter og løg i kvarte sammen med grillspiddene.

 

Energi: 454 kJ/108,2 kcal. Næring pr 100 g: Protein: 20,2 g. Fedt: 2,2 g. Kulhydrat: 2,1 g.


Churrasco spyd

INFO: Churrasco er det portugisiske og spanske navn på oksekød eller grillet kød mere generelt. Det er et fremtrædende træk i køkkenet i Brasilien, Uruguay og Argentina. Det relaterede udtryk churrascaria forstås for det meste som et steakhouse.


Churrasco spyd 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her