Logo

Farserede auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 aubergine
250 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
salt
peber
sød chili
timian
olivenolie
2 dl cremefraiche
revet ost
muskatnød

Auberginerne halveres og udhules.
Steges med kødsiden nedad i på en pande med godt med olivenolie i cirka 10 min.
Løget hakkes og svitses i en gryde.
Oksefars, hvidløg og krydderier tilsættes og steges med.
Tilsæt flåede tomater og lad retten simre cirka 10 min.
Cremefraiche røres med revet ost, revet muskatnød, salt og peber.
Auberginerne placeres i et ovnfast fad med hullet opad.
Kødfyldet kommes i auberginerne og cremefraiche blandingen hældes over.
Gratiner evt. med lidt revet ost
Kommes i ovnen ved 200ºC i ca 15 min.
Serveres med tomatsalat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her