Logo

Gorgonzola creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g gorgonzola
1 dl cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
saft af ½ citron
4 pærer
2 cl. Poire William
50 g smør

Kom osten samt cremefraiche og piskefløde i en blender og kør det hele sammen til en tyk cremet masse, som smages til med salt og peber samt citronsaften.
Cremen stilles på køl.
Skær pærerne i både og kom dem på en pande med smør.
Lad dem blive varme uden at tage farve og tilsæt så Poire William.
Det må ikke koge.
Serveres med pærerne i bunden af en tallerken.
Kom gorgonzolaen oven på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her