Logo

Gratineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pers.

250 g laks i to filetstykker
2 spsk citronsaft
50 g smør blødgjort
3 skiver franskbrød smuldret (uden skorpe)
3 spsk hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 spsk hvidvinseddike
1 ½ dl fiskebouillon

Læg laksen i et lille smurt ovenfast fad og dryp citronsaft over den. Rør smørret sammen med brød, hakket løg og persille. Kryder med salt og peber
Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i en varm ovn.
Først 10 min. ved 250ºC. Derefter 5 min ved 200ºC.
Tilbehør: Tomatsalat og lune flûtes evt. smørristede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her