Logo

Grillet tunbøf a la nicoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet tunbøf a la nicoise

Brug direkte grillning

 

2 spsk dijonsennep

2 past. æggeblommer

2 spsk eddike

6 spsk olie

20 grønne bønner

4 tunbøffer a 150 g

havsalt og peber

2 hjertesalat

2 hårdkogte æg i halve

4 ansjosfileter

2 spsk sorte oliven

 

Bland sennep, æggeblomme og eddike.

Smag til med salt og pisk langsomt olien i.

Blancher hurtigt bønnerne og afkøl dem i isvand.

Grill tunbøfferne 3 minutter på hver side, så tunen stadig er rå i midten.

Krydr med salt og peber.

Anret tunbøffen med hjertesalat, halve æg, bønner og sennepsdressing.

Pynt med ansjosfileter og oliven.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her