Logo

Himmelske julesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 glas gode modnede krydderfileter
3 dl tomatketchup
2 ½-3 dl brun farin
lidt sildelage
3 løg
 
Start med at røre ketchup og farin sammen i en skål.
Lad sukkeret blive helt opløst inden de finthakkede løg tilsættes.
Skær sildefileterne i "bidder" og kom dem i marinaden med det sildelage
der "hænger ved" og suppler eventuelt med lidt mere lage hvis det er for
"tørt".
 
Tips: Sildene kan laves dagen før de skal bruges, så de kan trække godt i
marinaden. Sildene kan holde sig 3-4 dage på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her