Logo

Julemedister

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fars
hakkede løg
stødt allehånde
stødt nellike
friskkværnet sort peber
salt
en julebryg eller porter
svinetarme

Tilbered en god frikadellefars. Kom godt med hakkede løg i.
Krydr farsen med stødt allehånde, stødt nellike, friskkværnet sort peber, salt og skift mælken i farsen ud med en julebryg eller porter. Brug ikke æg.
Vand svinetarmene ud i et døgn.
Farsen tilberedes ligeledes et døgn før, den skal fyldes på tarme.
Så kan krydderierne trække ud og give smag.
Sæt tarmen på et pølsehorn (25 mm) og kør farsen igennem kødhakkeren.
Stop ikke tarmen for fast, så går den i stykker, når pølserne skal svinges.
Når tarmen er fyldt, måles en længde, der presses forsigtig med et par
fingre, og der svinges.
Gentag, indtil der ikke er mere fyldt tarm tilbage.
Slå en knude på endestykket, og medisteren er klar til brug efter et par timer.
Giv evt. medisteren et hurtigt opkog før stegning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her