Logo

Kammusling, Coquille Saint-Jacques, Scallops

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Kammusling, Coquille Saint-Jacques, Scallops - det kære barn med flere navne, findes overalt på New Zealand og er, med god grund, blandt mange menukorts favoritter.
 
Her omviklet med fin, mager bacon, med en stængel rosmarin som spid og led­saget af ovnbagte, soltørrede tomater i sursød aioli. Det er fantasi, der lykkes. 
Kombinationen af kammusling og hvidløg er prægtig, fordi hvidløget er fint dæmpet.
 
Eller mange, forholdsvis små scallops serveret på spid, bare grillet, med citron og krydderolie. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her