Logo

Karrysild med druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 glas sild marinerede
1 løg lille
150 g champignon
200 g druer
 
Dressing:
1 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche 18%
2 tsk karry
salt og peber
 
Lad sildene dryppe godt af og skær dem i mindre stykker.
Hak løget, rens champignonerne og skær dem i skiver.
Halver og udsten druerne.
Læg sildene m.m. i en skål og hæld dressingen over inden serveringen og pynt med lidt druer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her