Logo

Kartoffelsalat med agurk og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsalat med agurk og tomat

 

De kogte kartofler får smag fra vineddike og kapers, og dryppes med en cremet basilikumdressing.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

#

400 g kogte kartofler

1 spsk vineddike

1 spsk kapers

1 lille romainesalat

2-3 tomater

¼ agurk

 

Dressing:

2-3 tsk dijonsennep

1 spsk vand

1 spsk vineddike

2 spsk cremefraiche

frisk basilikum

salt og peber

*

Skær de kolde kartofler i skiver eller både. og vend dem sammen med vineddike, kapers, salt og peber.

Skyl og slyng salatbladene, og riv dem i mindre stykker.

Anret dem på 2 tallerkener.

Fordel kartoflerne over salaten sammen med tomatbåde og agurkeskiver.

Rør sennep sammen med vand og vineddike, og tilsæt cremefraiche og hakket basilikum.

Smag til med salt og peber, og dryp dressingen over salaten.

Server som tilbehør eller frokostret.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her