Logo

Lakseruller med rævesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseruller med rævesauce

 

Du kan portionsanrette lakserullerne med salat som en forret eller skære dem i lidt tyndere skiver og anrette dem på et fad som en lille snack.

4 personer. Arbejdstid: 20 min.

 

#

6 skiver koldrøget laks

200 g friskost eller flødeost naturel

1 spsk cremefraiche

salt og peber

 

Rævesauce:

1½ spsk stærk sennep

½ spsk brun farin eller tyktflydende honning

½ spsk vineddike

1½ spsk neutralt smagende olie

1 bundt dild

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør: grøn salat evt. brød

*

 

LÆG lakseskiverne på et stykke pergamentpapir eller bagepapir. Lad dem lappe lidt ind over hinanden.

 

RØR osten med cremefraiche, salt og peber, og smør blandingen i et jævnt lag på laksen.

Tril sammen til en rulle.

Pak rullen sammen i papiret, og læg den i køleskabet, til den skal skæres i skiver.

 

PISK sennep med farin, vineddike og lidt salt.

Pisk olie i dråbevist, til saucen får en cremeagtig konsistens.

Tilsæt finthakket dild, og smag til med salt og friskkværnet peber.

 

SKÆR lakserullen i skiver.

Anret med salat og rævesaucen.

Server evt. med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her