Logo

Ovnbagte snegle med svamperagout og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagte snegle med svamperagout og persille

 

Frosne snegle fås i alle større supermarkeder, og serveret med en svamperagout er det et hovedmåltid i sig selv.

 

12 snegle i hvidløgssmør

2 fintsnittede skalotteløg

250 g rensede svampe

1 dl tør hvidvin

½ dl piskefløde

smør til stegning

salt og peber

 

Bag sneglene efter anvisning.

Varm lidt smør på en pande, og sauter løgene i 2 minutter.

Tilsæt snittede svampe, og rist dem i 2 minutter.

Tilsæt hvidvin.

Når den er næsten fordampet, tilsættes fløde.

Krydr med salt og peber.

Når svampene er cremede, serveres de til sneglene med godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
18021-08-2011 19:10:46 Leif Bilskov Jespersen
Snegle er simpelthen en skøn forret, denne opskrift er afprøvet, kan varmt anbefales.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her