Logo

Pandekager med mangold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende frokostret hvor hjemmelavede pandekager fyldes med mangold (måske bedre kendt som sølvbede eller bladbede), overhældes med sauce og gratineres i ovnen. Velbekomme.

 

125 g hvedemel
3 æg
2 ½ dl mælk
 
Fyld:
250 g mangold
1 spsk smør
½ dl fløde
salt og muskatnød
 
Sauce:
30 g smør
30 g hvedemel
Ca. 4 dl mælk
2 spsk reven ost
 
Pynt: 2 spsk reven ost
   
Pandekagedejen røres sammen ved at æggene piskes ud i melet og mælken kommes i dejen lidt efter lidt.
Pandekagerne bages i olie på en hed pande.
De skal være så tynde som muligt (ca. 6-8 stk).
Fyldet tillaves.
Mangolden hakkes og dampes i kogende vand ca. 8-10 min.
Vandet løber af mangolden som dernæst svitses i smør.
Fløde og krydderier tilsættes.
Saucen laves ved at smelte smørret og drysse melet i.
Der spædes med mælken under omrøring og sluttelig drysses osten i.
En god skefuld mangold kommes på hver pandekage og de rulles sammen og lægges i et ovnfast fad.
Saucen hældes over de sammenrullede pandekager og der drysses med ost.
Pandekagerne gratineres ved 200ºC i ca. 6 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her