Logo

Pandekager med sur-sød fyld / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilberedningstid: 45 min.

Pandekagedej:
90 g hvedemel
3 dl mælk
2 sammenpiskede æg
½ tsk salt
smør til stegning

Sur-sød sauce:
1 ½ dl bouillon
4 spsk rødvinseddike
4 spsk sukker
1 spsk soja sauce
2 tsk Maizena
25 g ost til gratinering

Fyld:
2 gulerødder i tynde skiver
1 porre, snittet fint
2 stænger bladselleri i tynde skiver
1 rød peberfrugt i små tern
2 kartofler i meget tynde stave
100 g majs
100 g bønnespirer
2 spsk olie

1. Ingredienserne til pandekagedejen piskes sammen, og der laves 8-10 pandekager.
2. Sauces laves. Bouillon, sukker og rødvinseddike bringes i kog. Maizena og soja sauce røres sammen og piskes i saucen, til den får en halvtyk konsistens.
3. Grøntsagerne steges i en wok eller tykbundet stegegryde. Olien varmes og gulerødderne steges. Tilsæt derefter med 1 min. mellemrum porre, bladselleri, peberfrugt, kartofler, majs og bønnespirer. Steg til sidst 2-3 min. ekstra. Sørg hele tiden for at vende grønsagerne godt.
4. Saucen hældes over grønsagerne, og det hele steger et par minutter.
5. Fyldet fordeles i pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et ovnfast fad. Den revne ost drysses over, og fadet stilles i ovnen i 10 min. ved 225°C.
Serveres med grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her