Logo

Pasta med bacon og broccolisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hurtig og lækker pastaret, der indeholder både grøntsager, pasta og kød.

150 g bacon i tynde skiver

400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti - Basta

 

Broccolisauce:

600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver

5 dl mornaysauce 5%

1 spsk hakkede friske korianderblade

friskkværnet peber

 

 

 

Læg baconskiverne i en kold pande.

Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter sprøde ved jævn varme.

Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.

Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen.

Pastaen skal være mør, men ikke blød - al dente.

 

Broccolisauce:

 Kom broccoli og ostesauce i en tykbundet gryde.

Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til.

Tilsæt koriander og peber og smag til.

 

Ved serveringen:

 Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her