Logo

Roastbeef med karrypickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver roastbeef

pickles:
4 dl remoulade
1 tsk karry
90 g syltede asier i tern
160 g finthakket purløg
1 dl cremefraiche 18%
4 tomater i tern, befriet for kerner
salt
peber

Læg to skiver roastbeef på hver tallerken.
Rør ingredienserne til karrypickles sammen i den rækkefølge, de er beskrevet.
Smag til med salt og peber og servér den rørte pickles til kødet sammen med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her