Logo

Salat med stegte æbler og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med stegte æbler og bacon

 

Server denne fyldige salat til frokost, som forret eller tilbehør. Udvid evt. med lidt vesterhavsost eller en blød skimmelost.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 15 min.

 

#

125 g frisk spinat

50 g frisésalat eller anden sprød og let bitter salat

125 g bacon

1-2 æbler

1-2 stilke frisk timian eller rosmarin

1 spsk olie

 

Dressing:

1 tsk dijonsennep

1 tsk honning

1 spsk æblemost

1 spsk æblevineddike

1 spsk olie

salt og peber

*


Skyl spinat og salatblade grundigt i koldt vand, og slyng dem tørre.

Skær bacon i terninger eller strimler, og steg dem gyldne på en middelvarm pande.

Dryp dem af på køkkenrulle, og tør panden af.

 

 

Vask eller skræl æblerne, udkern dem, og skær dem i både.

Skyl timianstilkene, og træk bladene af (rosmarin skal hakkes).

 

Varm olie på baconpanden, og steg æblerne gyldne og møre, men ikke bløde.

Drys med timian, salt og peber, og tag dem af panden.

 

Pisk dressingen sammen, og vend spinat og salatblade i.

Anret på to tallerkener, og drys med bacon og æbler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her