Logo

Østers - Yoghurt - Citron - Mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"Skumsprøjt og syre, lethed i stil- og så pludselig den dejlige, faste østers"
 -  appetizer.


4 østers
1 citron
Mynte
Yoghurtskum:
80 g yoghurt
20 g mælk
Salt peber
 
Yoghurtskum: Bland ingredienserne og hæld på en chiffon.
Riv citronskallen og bland med fintskåret mynte
Læg hver østers på en passende spiseske, dæk med yoghurtskum og garner med citronskal, mynte og 1 filet citronkød
 
Rasmus Grønbech. Copyright Smag & Behag 2004-10

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her