Logo

Østers med citron, persille og rugbrødsflager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Østers med citron, persille og rugbrødsflager

Fine farver i nytårsmenuens forret.

 

4 stk østers
4 tynde skiver brød
2 spsk persille, hakket
1 spsk olivenolie, god og syrefri
1 tsk citron

 

Læg et stykke rugbrød i fryseren i ca. 2 timer, dette gør brødet hårdt, og du kan nu skære helt tynde skiver med en brødkniv.

Læg brødskiverne på en bageplade, og bag ved 180°C, til de er tørre, ca. 10-15 min.

Åbn østersene med en østerskniv, og fjern evt. skaldele og snavs på østerskanter.

Hak persille, og bland olie med citronsaft.

Servér østersene dryppet med citronolie, strøet med persille og med sprøde rugbrødsflager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her