Logo

Blå pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Danablu-creme:
100 g flødeost naturel
100 g Danablu
25 g hakkede valnøddekerner
evt. lidt fløde
 
Pandekagedej:
1 ½ dl sødmælk
1 dl pilsner-øl
1 æg
2 dl hvedemel
4 spsk olie
1 knsp salt
lidt smør
 
Tilbehør:
blåbær friske eller frost
25 g valnøddekerner
 *

 

Danablucreme: Mos flødeost og Danablu sammen og tilsæt valnødderne.
Er cremen meget fast, kan man røre lidt fløde i.
Pandekager: Pisk dejen sammen og kom lidt smør på panden til stegning af den første pandekage.
Bag 8-10 tynde pandekager.
Servér dem varme rullet om Danablucremen, og pynt med valnødder og
blåbær
 
Tips: Blåbærrene kan erstattes af blåbærsyltetøj, som er rørt op med lidt porsesnaps.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her