Logo

Bruschetta med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta med rejer

 

Vi har blandet en lækker rejetopping til de sprøde bruschetta. Tilføj evt. lidt friskhakket chili eller giv dem en tur med peberkværnen.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

 

#

2 skiver groft brød

1 fed hvidløg

6 cherrytomater

1 håndfuld rucola

1 forårsløg

150 g rejer

½ spsk olie

salt og peber

*

 

Rist brødet gyldent, og gnid det med det overskårne fed hvidløg.

 

Vask tomaterne, og skær dem i kvarter.

 

Skyl og tør rucolasalaten, og snit forårsløget fint.

 

Vend de afdryppede rejer sammen med cherry tomater, rucola, forårsløg olie, salt og peber.

 

Fordel blandingen på brødet, og server som snack eller forret.

 

Bruschetta med rejer

 

Bruschetta er en madret fra det centrale Italien. Den består af grillet brød med hvidløg gnubbet på og med olivenolie og husholdningssalt. Bruschetta kan spises som den er eller med forskelligt pålæg som hakkede tomater, parmaskinke, olivenpasta m.m. Bruschetta serveres som regel som antipasto (forret) eller som tilbehør. Molto delizioso - prova te stesso.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her