Logo

Budino di pomodoro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
4 flåede tomater fra dåse
50 g tomatpuré
cayennepeber
1 pris sukker
200 g mascarpone
4 kogte jomfruhummerhaler
1 citron
4 salatblade
 
Husblas udblødes i koldt vand.
Tomaterne kvartes og kerner fjernes.
Frugtkødet moses igennem sigte og samges til med tomatpuré, salt, peber, cayennepeber og sukker.
Husblasen smeltes i lun vandbad og røres i tomatmosen.
Lad det hvile ca. 20 min.
Rør mascarponen i tomatmosen og hæld blandingen i fire portionsskåle (ca. 1 dl's indhold pr. stk).
Stilles i køleskab 1 time.
Ved servering dyppes skålene kort i lunt vand og vendes på tallerken.

Anrettes med salat, citron og jomfruhummerhale. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her