Logo

Butterdejsbund med kyllingefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 butterdejsbund (kan købes i Kvicklys bageri )
1 kogt kylling 1400-1600 gr.
ærter
kogte asparges i stykker
½ dåse ananas i skiver
2-3 stilke bladselleri
1 tomat
2 kogte æg
3.5 dl cremefraiche 18%
1 dl let mayonnaise
citron
karry
cayenne peber
       
Kødet pilles fra kyllingen og skæres i tern.
Ananas og bladsselleri skæres i tern.
Bland cremefraiche, mayonnaise og krydderier sammen.
Blandingen må godt smage af noget da de øvrige ingredienser er ferske i smagen. Lad blandingen stå i ½ time.
Kom kylling, ærter, asparges, ananas og bladselleri i blandingen.
Rør ikke for meget, det gør kyllingeblandingen tynd.
Lun butterdejsbunden i ovnen og kom fyldet i.
Pynt med tomat som deles i 8 og de 2 kogte æg som hver deles i 4.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her