Logo

Butterdejsfristelse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader frossen butterdej
2 spsk tomatpuré
200 g Hollands gouda (evt. halvt gorgonzola)
150 g røget skinke
1 tsk oregano
½ tsk timian
Pensling: 1 æg

Optø butterdejspladerne efter henvisningen på pakken.
Rul de to plader ud til ovaler der er 20 cm. lange.
Læg den ene plade på en bageplade med bagepapir.
Smør tomatpuré på, men ikke helt ud til kanten.
Riv osten og fordel halvdelen over dejen.
Skær skinken i strimler og drys dem over.
Krydr. med oregano og timian. Drys resten af osten over.
Læg den anden ovale plade over. knib kanten til eller pres den sammen med en gaffel.
Pensl med sammenpisket æg.
Bag butterdejsfristelserne ca. 15 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her