Logo

Champignonsuppe med blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med blomkål


Svampesuppe med blomkål en dejlig fyldig og velsmagende suppe, der både er nem og hurtig at lave - perfekt til en travl dag


#

250 g champignon
1 blomkålshoved (250 g)
1 liter vand
1 tsk salt
25 g smør
25 g hvedemel
5 dl mælk (evt halvt fløde)
2 suppeterninger
persille
*


Champignon renses og skæres i skiver.
Blomkålshovedet skylles og deles i små buketter, og begge dele koges i saltet vand 10 min.
Smør og hvedemel røres sammen til en smørbolle, der kommes på suppen og piskes forsigtigt ud, uden at grønsagerne går i stykker.
Suppen koger ca. 5 min, hvorefter mælk og suppeterninger tilsættes.
Det hele bringes i kog, suppen smages til, og hakket persille drysses over ved serveringen.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.782 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her