Logo

Champignonsuppe med brødjævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med brødjævning


En let og cremet champignonsuppe der blot er jævnet med brød og mælk, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx til forret.


#

250 g champignon
20 g margarine
1 revet løg
4 små skiver franskbrød
6 dl sødmælk
½ grønsagsbouillonterning
salt og peber

*


Skorperne skæres af brødet og det udblødes i mælken.
Svampene renses og skæres småt og svitses i margarinen sammen med løg.

Det snurrer ca. 3 minutter før den mosede brødjævning tilsættes.
Koger godt igennem og smages til med krydderi.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her