Logo

Charamba

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g oksekød
½ agurk
1 tomat
3 ristede brød
Yoghurt
 
Først tages kødet og varmes op i en stegepande.
Når kødet er blevet brunt, lader man det stå.
Man bruger en ½ agurk, og den skærer man ud i små tern.
Derefter tager man en tomat og skærer den i små tern.
Efter det rister man sit brød (helst toastbrød) på en brødrister.
Det skærer man i store tern.
Så lægger man brødet nederst på en tallerken, derefter kødet,
agurkerne, tomaterne, og derefter yoghurt.
Klar til servering.
 
Tips: Man kan osse tilsætte dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her