Logo

Citronmarineret laks med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronmarineret laks med peberrod

400 g laksefileter

Marinade:

2 dl citronsaft

2 spsk olivenolie

2 forårsløg

½ tsk sukker

1 tsk bordsalt

1 knivspids peber

Tilbehør:

1 dl cremefraiche 18%

frisk peberrod

Pynt: 5 kviste frisk dild

Tilbehør: Flûtes

 

Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad.

Bland marinaden med finthakket forårsløg (eller purløg) og hæld den over.

Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.

Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis, pynt med dild.
Smag cremefraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 9.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her