Logo

Fisk Hawaii

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætte kogt i lidt hvidvin og pyntet med ananas, rejer og kaviar. Ganske let, ser skønt ud og smager som på Hawaii ... meget lækkert.

Fisk:
400 g rødspættefilet
10 g salt
1 dl hvidvin, tør

Dressing:
100 g mayonnaise
2 g karry
1 g hvid peber

Pynt:
30 g ananas
50 g rejer
10 g kaviar
½ citron.
½ tomat

dildkviste, hakket 
*

Fiskene skæres fra benene og skindet. Rulles fra den tynde ende og bindes. Fiskene stilles på højkant i en lille gryde eller en høj pande, hvidvinen hældes på og fiskene drysses med salt.

Det hele står og koger i ca. 5 min.

Fiskene stilles på køl når de er færdigkogte.

Dressingen røres sammen, ananas og rejer stilles til afdrypning og pynten skæres ud.

Ananasen skal dryppe af på lidt papir, da de væder meget.
Fiskene anrettes på ananas, pyntes med dressing, rejer, kaviar, citron, tomat og dild.

Serveres med flûtes og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
14927-11-2011 16:14:18 madABC
Til Anna Lis - opskriften er nu justeret en lille smule og anrettet - ret lækkert, ikke?
15027-11-2011 15:21:28 anna lis hansen
50kg Rejer ??
10kg Kaviar??
er det ikke lidt i overkanten til 2 couv.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her