Logo

Fiskecocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Iceberg eller frissé salat
200 g kogt, kold fisk, eks. laks, ørred eller hellefisk
175 g hummerhaler, kogte
200 g rejer, pillede
75 g lakse- eller stenbiderrogn
1 bdt dild
1 citron eller lime
Kraft Thousand Island Dress. eller Kraft Italian dress.

Del den skyllede salat i mindre stykker og fordel i portionsglas.

Kom små stykker fisk herpå sammen med hummerhaler og rejer.

Hæld ½ dl dressing på hver portion og pynt med lakse- eller stenbiderrogn, frisk dild samt 1 citron eller lime skive.

Flütes eller kuvertbrød serveres til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her