Logo

Fiskeret, Elses

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 rødspættefileter
150 g ærter
150 g champignon
250 g blomkål
2 store tomater
150 g rejer
1 bdt frisk dild

Sauce:
100 g smør
3 dl hvidvin
1 spsk dijonsennep
1 spsk sød mangochutney

Fisk:
Rødspættefileterne rulles fra hoved mod halen med bensiden ud. Lægges i et ovnfast fad med låg. Fordel ærter, kvarte champignons, små blomkålsbuketter, tomattern og rejerne over rødspættefileterne. Krydres med salt og peber. Frisk dild klippes over retten.

Sauce:
Hvidvin, smør, dijonsennep og mangochutney koges sammen og hældes over retten.

Placeres i bunden af ovnen ved fuld varme 250-275 º, i ca. 35 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her