Logo

Garganelli pasta med hummer i brandy sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Garganelli pasta med hummer i brandy sauce


# Ingredienser 
1 stor hummer
6 cl brandy
400 g flåede tomater
1 dl hvidvin
1 fed hvidløg
280 g Carganelli Barilla (små pennefor­mede pastarør)
½ l fløde
basilikum, persille, skalotteløg, olivenolie, salt og peber

* Tilberedning 
Bring rigeligt vand med salt i kog, læg hum­meren i med hovedet først.
Læg hurtigt låg på og kog ved svag varme i 7-8 minutter.
Tag hummeren op og læg den på køl med rygskjoldet opad.
Fjern kød fra kløer og rygskjold, når hummeren er kold, og skær i store tern.
 
Hak og svits skalotteløg og hvidløg med lidt olivenolie, tilsæt hummerkød og 

lad det stege et par minutter, flamber med brandy og tilsæt hvidvin.
Tilsæt hakkede/flåede tomater og fløde, når væden er fordampet.
Lad simre i yderligere 15 minutter, til sau­cen er godt kogt ind.
Kog pastaen al dente, ca. 7 minutter, dryp af og 

bland i saucen med basilikum, persille og en skefuld olivenolie.
Smag til med salt og peber og server straks.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her