Logo

Gemte asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fiskefars
1 ds aspargessnitter (385 g netto)
25 g smeltet smør

Choronsauce:
1 spsk hvedemel
1 ½ dl aspargeslage
½ dl eddike
½ dl tyk tomatpuré
2-3 æggeblommer
¼ tsk salt
75 g smør
80 g rejer

Halvdelen af fiskefarsen bredes ud i et smurt, ovnfast fad. Velafdryppede aspargessnitter lægges på og dækkes med resten af farsen.
Smeltet smør dryppes over. Retten bages 25 min. ved 175 º og serveres straks med Choronsauce: 1 spsk hvedemel røres ud med Aspargeslage,
Eddike og tomatpuré og gives et opkog.
Saucen holdes varm i vandbad og legeres lige før serveringen med æggeblommer, rørt med salt.
Varmt, smeltet smør piskes i. Der kan evt. blandes rejer i saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her