Logo

Gratinerede Muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds muslinger
1 flûte
8 tsk koncentreret tomatpure
3 æggehvider
150 g oliventapenade
salt
peber

Del flûten i skrå stykker og fordel lidt smør og tomatpure på hver. Fordel de afdryppede muslinger, pisk hviderne og ½ delen af tapenaden og læg det over muslingerne og drys med salt og peber bag i ovn ved 200 º C i 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her