Logo

Gratineret laksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g laksefileter (2 stk)
2 spsk citronsaft ( brug evt også revet citronskal)
50 g smør, blødgjort.
2-3 skiver franskbrød smuldret og uden skorpe.
3 spsk hakket persille. (evt. dildspidser)
1 stk hakket skalotteløg.
1 spsk hvidvinseddike.
1 ½ dl fiskebouillon.
 
Læg laksen i et lille, smurt, ovnfast fad og dryp med citronsaft. Rør smørret med brødkrummer, hakket løg og persille.
Krydr med salt og peber og smør blandingen på oversiden af fisken.
Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i den 250°C forvarmede ovn i 10 min. Skru ned til 200°C i 5 min.
Kan serveres med nye kartofler.
Med nye kartofler til, er det en lækker hovedret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her