Logo

Gravad laks med melon- og avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g gravad laks
½ honningmelon
1 avocado
citronsaft
100 g blegselleri
200 g pasta (piber)
150 g iceberg salat
dild

Dressing:
3 spsk mayonnaise
2 dl cremefraiche
1 spsk citronsaft
2 spsk hakket dild
2 spsk hakket purløg
1 spsk Dijon-sennep
salt og peber
en anelse karry

Melonen laves i kugler. Avocadoen skæres i tern og drysses med citron.
Blegselleri skæres i skiver.

Pastaen koges og afkøles. Salaten snittes meget fint.
Det hele blandes og anrettes.
Pyntes med gravad laks (skåret i strimler) og med dild.
Dressingen blandes og serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her