Logo

Hamburgerryg i tartelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kogt kold hamburgerryg i mindre stykker
100 g champignon i kvarte
½ porre i skiver
¼ bundt frisk hakket persille
2 dl mælk
30 g smør
15 g hvedemel
salt
peber
muskatnød
4-6 tarteletter

Porre og champignon sauteres let af. Drysses og omrøres med hvedemel. Mælken tilsættes og der røres. Smag til med salt, peber og muskatnød. Inden servering i de varmede tarteletter tilsættes hamburgerryg og friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.452 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her