Logo

Hellefisk Maison

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Couverter

0.400 kg Røget Hellefisk
0.100 kg Slikaspargs
0.400 kg Spinat
0.45 l Piskefløde
0.010 kg Smør
0.001 kg Muskatnød
4 stk Toastbrød
1 stk Tomat
1 dl Eddike
4 stk Æg
2 dl Vand
Salt & peber

Røget hellefisk skæres i skiver. Spinaten skylles og blancheres og hakkes groft,derefter sauteres i gryden, indstil at vandet erer fordampet. Piskefløde tilsættes og koges jævn.Æggene pocheres i vand og eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her