Logo

Hjemmelavet pasta med fasanlever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fasanlever, fint hakket og passeret
1 æggeblomme
2 dl hvedemel
½ tsk persille
½ tsk basilikum
½ tsk hasselnøddeolie
salt og peber

Kør alle ingredienserne igennem en foodprocessor.
Tag dejen ud og kom lidt hvedemel på så den slipper.
Rul dejen tyndt ud og skær den i 5 cm store stykker.
Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 4 minutter.

Man kan også skære denne pasta ud som fettucine, spaghetti osv.,

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her