Logo

Hummer i grape

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hummer
paprika og salt
Grapesauce:
1 rød grape
250 g smør
sukker og salt
 
1. Kog hummerne i vand, paprika og salt i 10-15 min.
Tag forsigtig hummerkødet ud af halen og kløerne, uden at kødet går i stykker.
Rens hovedskallerne og halver dem, halespidsen gemmes også.
2. Pres grapen og reducer saften, til der næsten ikke er mere tilbage. Pisk koldt smør i og smag til med sukker og evt. salt.
3. Anret den halve hummer med hovedskal og hale­spids.
Hæld saucen på. Giv evt. små fine grønne grønsager til.
 
NB. Gem hummerskallerne og kog en god hummersuppe.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her