Logo

Hummer med mango og papaya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kogte hummere
2 mangofrugter
2 papayafrugter
1 frisk rød chili finthakket
2 limefrugter
4 okra i tynde skiver
2 spsk hvidvinseddike
tabasco

Gør hummerne istand, og skær kødet i centimeterstore stykker.
(Hvis man har lyst, kan man bevare klokødet intakt til garnering).
Halver mangoerne og skrab kødet ud af skallerne.
Halver papayaerne, skrab kernerne ud og skær kødet i tern.
Skræl limefrugterne med en kniv og skær fileterne fri.
Læg mangoen i en kasserolle sammen med vineddike og chili.
Lad det simre i 10 minutter.
Kom papaya og okra i og lad det simre yderligere et par minutter.
Tilsæt lime og hummer, lad det koge op, og smag til med salt og et par dråber tabasco.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her