Logo

Indbagte hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

1 pk. indbagte hummerhaler eller rejer
1 stor pasteuriseret æggeblomme
1 dl vindruekerneolie
2 fintsnittede hvidløg
både af frisk citron
frisk koriander
vindruekerne- eller solsikkeolie til stegning
salt og peber

Tilberedning:
For at røre en god hjemmelavet mayonnaise og den ikke skal skille er det vittigt at alle ingredienser skal have den samme temperatur - det vil fx. sige at ægget ikke lige skal komme fra køleskabet.

Rør æggeblommen med salt og peber.

Rør først vindruekerneolien i lidt efter lidt, dernæst olivenolien.

Tilsæt hvidløg og lad mayonnaisen "trække" på køl i 10 minutter.

Varm olie i en høj gryde og når den er varm tilsættes de frosne hummerhaler eller rejer.

Lad dem stege indtil de bliver gyldne og gennemvarme.

Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Drys med salt.

Server til den gode mayonnaise med citron og en god frisk salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her