Logo

Italienske fyldte auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God som forret.

350-400 gr. Aubergine
Ekstra jomfru olivenolie
Peber
1 mellemstort hakket løg
1 fed hvidløg
3 tomater, flået, befriet for kerner og hakkede
2 tsk tomatpasta
6 ansjosfileter, hakkede
1 spsk små kapers
1 spsk friskhakket basilikum
150 gr. mozzarella
1 ½ spsk rasp
2 spsk reven parmesan

Hak endeskiverne af auberginen. Resten skal skæres i tynde skiver.
Læg skiverne på en bageplade smurt med olie og pensl aubergineskiverne. Drys peber over.
Bag skiverne i en 180ºC varm ovn i 15 minutter.
Kom 1 spsk olie på en pande og kom hakket løg, hvidløg og de hakkede endeskiver af auberginen og svits i 5 minutters tid.
Kom evt. mere olie på panden sammen med flåede tomater, tomatpasta, ansjos, kapers og basilikum. Dette skal svitses i ca. 5 minutter ved svag varme.
Kom ca. 2 tsk af tomatblandingen på hver skive aubergine og drys mozzarella over. Rul hver skive med let hånd.
Pensl rullerne med olie og læg dem i en velsmurt bradepande. Drys med parmesan og bag dem i 30 minutters tid ved 180ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her